Povežimo sePolitika Privatnosti
Uslovi Korišćenja

Uslovi koriscenja ("uslovi")

Poslednje ažuriranje: Septembar 20, 2017 seo optimizacija ("nas", "mi", ili "naša") upravlja vebsajtom http://www.seooptimizacija.rs ("pružalac usluge").

Molimo vas da pažljivo pročitate ove uslove i odredbe ("Uslovi", "Uslovi") pre korišćenja veb sajta http://vvv.seooptimizacija.rs ("Služba") kojom upravlja seo optimizacija ("nas", "mi" ili "naš").

Vaš pristup i korišćenje usluge uslovljen je prihvatanjem i usaglašavanjem sa ovim uslovima. Ovi uslovi važe za sve posetioce, korisnike i druge koji pristupaju ili koriste Službu.

Pristupanjem ili korišćenjem Usluga slažete se da ćete biti obavezni ovim Uslovima. Ako se ne slažete sa bilo kojim dijelom uslova, možda nećete pristupiti Službi. Uslovi i uslovi stvoreni od TermsFeed za seo optimizaciju.

Linkovi na druge Veb lokacije

Naša usluga može sadržati veze sa stranicama trećih strana ili uslugama koje nisu u vlasništvu ili kontrolisane od strane SEO optimizacije.

seo optimizacija nema kontrolu i ne preuzima odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo koje treće strane ili veb lokacija. Dalje priznajete i slažete se da seo optimizacija neće biti odgovorna niti odgovorna, direktno ili indirektno, za bilo koju štetu ili gubitak izazvan ili navodno izazvan od ili u vezi sa korištenjem ili oslanjanjem na bilo koji takav sadržaj, robu ili usluge dostupne na ili kroz sve takve veb stranice ili usluge.

Savetujemo vam da pročitate uslove i odredbe i pravila o zaštiti privatnosti nekih trećih strana ili usluga koje posetite.

Prekid

Mi možemo odmah prekinuti ili obustaviti pristup našoj službi, bez prethodnog obaveštenja ili odgovornosti, iz bilo kog razloga, uključujući bez ograničenja ako prekršite uslove.

Sve odredbe Uslova koji po svojoj prirodi treba da prežive prestanak preživeće prekid, uključujući, bez ograničenja, odredbe o vlasništvu, garantni odricanja od odgovornosti, obeštećenje i ograničenja odgovornosti.

Nadležno pravo

Ovi uslovi će se upravljati i tumačiti u skladu sa zakonima Srbije, bez obzira na odredbe o sukobu zakona.

Naš neizvršavanje bilo kakvog prava ili odredbi ovih uslova neće se smatrati odricanjem od tih prava. Ako se smatra da bilo koja odredba ovih uslova smatra nevažećom ili se ne može izvršiti od strane suda, preostale odredbe ovih uslova ostaju na snazi. Ovi uslovi čine celokupni sporazum između nas u vezi sa našom uslugom i zamenjuju i zamenjuju sve prethodne sporazume koje imamo između nas u vezi sa Službom.

Izmene

Zadržavamo pravo, po sopstvenom nahođenju, da u bilo kom trenutku modifikujemo ili zamenimo ove uslove. Ako je revizija materijalna, pokušaćemo da obezbedimo najmanje 15 dana unapred pre bilo kakvih novih uslova. Ono što predstavlja materijalnu promjenu biće određeno po našem isključivom izboru.

Ako nastavite da pristupite ili koristite našu Službu nakon što ove revizije postanu delotvorne, slažete se da budete vezani revidiranim uslovima. Ako se ne slažete sa novim uslovima, prestanite da koristite Službu.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakva pitanja o ovoj Politici privatnosti, molimo da nas kontaktirate.

Politika privatnosti http://www.seooptimizacija.rs